Bumper.

De bumper sluit nauw aan om je toestel en is natuurlijk net iets groter en dikker, zodat je telefoon goed beschermd wordt. Natuurlijk kun je de knoppen op de zijkant gewoon blijven gebruiken.

Achtergrondpatroon.

Het achtergrond patroon is de basis van je hoesje: het raster, het 'behangetje'. Maar misschien is dit juist wel jouw eye-catcher. Kies zelf.

Afbeelding.

Wat wil je vertellen? Wat past bij jou? Kies de afbeelding die jouw verhaal vertelt. Of niet, en laat de achtergrond jouw design zijn. Kan ook.

Camera.

Uiteraard houden we rekening met de camera op jouw toestel. Deze kun je gebruiken zoals je altijd al deed. Met of zonder flits.

Tekst op de zijkant.

Jouw eigen (bij-)naam op je telefoon? Of wil je juist die van je favoriete voetbalclub erop? Of je stopwoordje?

Unieke kleur.

Beken kleur. Check direct in beeld of jouw design het mooiste uitkomt in rood, of juist geel?

Wat is 3D printen?.

3D printen is een productiemethode waarmee laagje voor laagje een product wordt opgebouwd. Hierdoor is praktisch iedere vorm uit één stuk te maken. Wij maken gebruik van professionele 3D printers. Deze professionele printers printen in zeer goede kwaliteit een hard en buigzaam soort plastic dat de eigenschap heeft dat het zeer stevig en flexibel is. Onze printers zijn niet te vergelijken met zogenaamde 'thuis/hobby printers' waarvan de kwaliteit een stuk minder goed is.